Πάρος Δραστηριότητες

Δραστηριότητες για όλους στη Πάρο

Η Πάρος σας προσφέρει στον επισκέπτη ευκαιρίες για ποικίλες δραστηριότητες. Από ήπιες δραστηριότητες όπως η πεζοπορία στα μονοπάτια του νησιού, μέχρι πιο extreme όπως οι καταδύσεις στο μαγευτικό βυθό της Πάρου. Η Πάρος είναι ένα νησί που είναι πλούσιο σε πολιτιστική κίνηση και έτσι υπάρχουν πολλές συναφείς δραστηριότητες που προσφέρονται στον επισκέπτη για την άσκηση του πνεύματος και όχι μόνο του σώματος.

Πάρος Δραστηριότητες

Η Πάρος βέβαια σε διεθνές επίπεδο είναι γνωστότερη για τις θαλάσσιες δραστηριότητες που προσφέρει στο εξαιρετικό της φυσικό περιβάλλον. Πρώτα από όλα θαλάσσια σπορ που έχουν σχέση με τον άνεμο, όπως το Wind surfing, αλλά και το πιο σύγχρονο Kite surfing . Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στην Πάρο κάθε χρόνο μόνο και μόνο για να ασχοληθούν με τα αγαπημένα τους αθλήματα, για τα οποία στη Πάρο υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες.

Μια άλλη δημοφιλής δραστηριότητα στη Πάρο είναι η ιστιοπλοΐα. Ειδικά για τις θαλάσσιες δραστηριότητες που είναι διάσημη η Πάρος, συχνά θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ή να συμμετέχετε σε τοπικά και διεθνή τουρνουά που διοργανώνονται στην Πάρο κάθε καλοκαίρι.

ΠΑΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ