Πάρος Διαμονή

Επιλογές Διαμονής στη Πάρο

Η Πάρος είναι ένα νησί πολύ ανεπτυγμένο από τουριστική άποψη. Έτσι δεν πρόκειται να συναντήσετε δυσκολίες στην επιλογή της διαμονής για τις διακοπές σας. Στην Πάρο μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο κατάλυμα για την διαμονή σας ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες και το γούστο σας. Στην Πάρο υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές διαμονής και όσο αφορά τα ξενοδοχεία της - γι’αυτούς που θεωρούν απαραίτητες της ξενοδοχειακές υπηρεσίες - αλλά και πάρα πολλές ακόμη επιλογές σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα.

Πάρος Διαμονή

Τα περισσότερα καταλύματα στην Πάρο θα τα βρείτε ουσιαστικά σε 3 σημεία του νησιού. Έτσι εύκολα μπορείτε να επιλέξετε για την διαμονή σας την Παροικιά που είναι το λιμάνι και η πρωτεύουσα της Πάρου, τη Νάουσα, το πανέμορφο ψαροχώρι που έχει εξελιχθεί σε ένα διάσημο ταξιδιωτικό προορισμό ή κάποιο από τα καταλύματα στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, από τις Αλυκές μέχρι το Πίσω Λιβάδι και το Μώλο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε να μείνετε ακόμη και σε ορεινούς οικισμούς, όπως οι Λεύκες.

Το που θα μείνετε εξαρτάται κυρίως από την όρεξη για περιήγηση που έχετε. Καθώς αν δεν σας αρέσουν οι πολλές μετακινήσεις, τότε επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα παραλιακό μέρος στο νοτιοανατολικό μέρος του νησιού. Αν έχετε όρεξη για εξερεύνηση, η Νάουσα και η Παροικιά μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα της περιήγηση σας στη Πάρο. Το μόνο που μένει να σας ευχηθώ είναι καλή διαμονή στη Πάρο.

ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ