Πάρος Διακοπές

Μια Προσωπική Ματιά για τις Διακοπές στη Πάρο

Οι διακοπές στην Πάρο ήταν πάντα για μένα μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Έχω κάνει κατά καιρούς πολύ διαφορετικές διακοπές στη Πάρο. Διακοπές με ηλικιωμένους που ήθελαν να συνδυάσουν το ταξίδι με το προσκύνημα στην Εκατονταπυλιανή αλλά και διακοπές με τους γονείς μου που το μόνο που χρειάζονταν ήταν ξεκούραση και έτσι δεν μετακινήθηκαν καθόλου από την Παροικιά.

Πάρος Διακοπές

Η ουσία είναι ότι η Πάρος μου άρεσε τόσο πολύ που ήταν μια ασφαλής επιλογή διακοπών στις πρώτες μου αποδράσεις ως έφηβος. Έτσι έχω κάνει διακοπές στην Πάρο μόνο με ένα sleeping bag, αργότερα με σκηνή, αλλά και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Νάουσα που τότε δεν είχε καμία σχέση με τον σημερινό ανεπτυγμένο τουριστικά οικισμό.

Οι διακοπές στην Πάρο έχουν και μια άλλη ιδιαιτερότητα. Η Πάρος βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων έχει συχνές συνδέσεις με τον Πειραιά, αλλά το σημαντικότερο έχει συχνές συνδέσεις με τα υπόλοιπα κοντινά νησιά των Κυκλάδων και έτσι κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το νησί ως κέντρο περιήγησης στις Κυκλάδες. Επίσης κάτι που σας δίνω ως συμβουλή αν κάνετε ποτέ διακοπές στην Πάρο είναι ότι πρέπει να μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Αντίπαρο. Έστω για μια σύντομη επίσκεψη. Το μόνο που έχω να σας ευχηθώ είναι καλές διακοπές στην Πάρο.

ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ