Παραλία Χρυσή Ακτή

Ολοκληρωμένος οδηγός για τις παραλίες της Πάρου

Η Χρυσή Ακτή είναι η μεγαλύτερη και για πολλούς η ομορφότερη από τις παραλίες της Πάρου. Η Χρυσή Ακτή είναι διάσημη για την τεράστια, κατάξανθη αμμουδιά της, τα ιδανικά -για wind surf- ρεύματα της και τα πεντακάθαρα, καταγάλανα ρηχά νερά της.

Παραλία Χρυσή Ακτή - Πάρος Παραλίες

Η Χρυσή Ακτή είναι οργανωμένη τουριστικά με εστιατόρια και μπαράκια να κατακλύζουν την αμμουδιά της πίσω από τα αρμυρίκια και τις στοιχισμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες σε ολόκληρο το μήκος της.

Η τεράστια αμμουδιά της Χρυσής Ακτής είναι ιδανική για παιχνίδια τόσο στο νερό όσο και στην παραλία, χωρίς να κινδυνεύετε από αδέσποτα μπαλάκια και μπάλες του beach volley, ενώ τα παιδιά θα ευχαριστηθούν παιχνίδι στα αβαθή νερά της, καθώς ο βυθός βαθαίνει ομαλά.

Μπορείτε να την επιλέξετε και ως βάση της παραμονής σας στην Πάρο καθώς υπάρχει πληθώρα καταλυμάτων, ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, έτοιμα να σας φιλοξενήσουν προκειμένου να απέχετε μόλις μια ανάσα από την χαρακτηρισμένη και ως μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου, ιδανική για έμπειρους αλλά και πρωτόπειρους ιστιοπλόους.

Στη Χρυσή Ακτή λειτουργεί εξοπλισμένο surf-club, που προσφέρει εκτός από μαθήματα σε αρχάριους και προχωρημένους και ενοικίαση και φύλαξη σκαφών ενώ διαθέτει και σκάφη διάσωσης, ενώ οι έμπειροι ναυαγοσώστες σαρώνουν όλη μέρα από τον πύργο τους την παραλία, έτοιμη να επέμβουν όταν παρουσιαστεί ανάγκη.

Περισσότερες φωτογραφίες για την Χρυσή Ακτή θα δείτε στo portfolio Χρυσή Ακτή Φωτογραφίες

 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ - ΠΑΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ