Παραλία Πούντα Beach Club

Ολοκληρωμένος οδηγός για τις παραλίες της Πάρου

Αν μας ρωτήσετε πού χτυπά κόκκινο το κέφι και η διασκέδαση, πού βαράει σε μοντέρνους ρυθμούς η καρδιά του νεαρόκοσμου, ο οποίος επισκέπτεται ευλαβικά κάθε χρόνο την Πάρο, θα σας απαντήσουμε, χωρίς κανένα δισταγμό, στο Punda Beach, στη νοτιοανατολική πλευρά της Πάρου.

Παραλία Πούντα Beach Club - Πάρος Παραλίες

Το Punda Beach Club θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως το ναό της απόλαυσης και της διασκέδασης για όσους είναι νέοι, αισθάνονται νέοι, ή αρέσκονται να περνιούνται για νέοι.

Το κοσμοπολίτικο, πολύβουο, παραλιακό κλαμπ Πούντα είναι χτισμένο αμφιθεατρικά και οι κατάλευκες πεζούλες του, με την ονειρεμένη θέα στο Αιγαίο, οδηγούν κατευθείαν στην, τεραστίων διαστάσεων πισίνα με το γλυκό νερό, ενώ ολόγυρα τα μπαράκια είναι έτοιμα να σας σερβίρουν ότι τραβά η όρεξη σας υπό τους ήχους έντονης μουσικής, που επιμελούνται γνωστοί dj’s.

Η μουσική φτάνει μέχρι την κατάξανθη, πεντακάθαρη αμμουδιά με τα κρυστάλλινα νερά, γαλαζοπράσινα από τις σκιές των ευκαλύπτων και αρμυρικιών που κατακλύζουν την παραλία, που είναι διάσπαρτη με καλαίσθητες ομπρέλες και ξαπλώστρες. Ωστόσο υπάρχει άπλετος χώρος αν επιθυμείται τη σκιά των δέντρων και τη σκληρή επιφάνεια της άμμου, για να απλώσετε την πετσέτα σας.

Η είσοδος στο Punda Beach Club είναι δωρεάν και μπορείτε να φτάσετε είτε με δικό σας μεταφορικό μέσο είτε με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Πάρου. Η τελευταία μάλιστα λύση είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο νεαρόκοσμο που προτιμά τη συγκεκριμένη παραλία. Θα το διαπιστώσετε από τα μιλιούνια που «αδειάζουν» κάθε τόσο τα λεωφορεία και από τα παιδιά που αναμένουν υπομονετικά, καθισμένα στο πεζοδρόμιο, τα απογευματινά λεωφορεία που θα τα γυρίσουν στη βάση τους.

Εξάλλου το Punda Beach Club παραμένει ανοιχτό μόνο έως τις 9.30 το βράδυ, σεβόμενο την ησυχία, που επιζητούν οι παραθεριστές των παρακείμενων ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Η παραλία του Punda Beach Club βρίσκεται στην εκτεταμένη παραλία Πίσω Λιβάδι, που έχει πάρει το όνομα της από τον ομώνυμο οικισμό με το λιμανάκι και τη χαρακτηριστική παραλία, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βορειότερα. Προσοχή, δεν έχει την παραμικρή σχέση με την παραλία ή τον οικισμό Πούντα, που βρίσκεται στα δυτικά της Πάρου και από όπου γίνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την απέναντι Αντίπαρο.

 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥΝΤΑ BEACH CLUB - ΠΑΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ